Az SZDSZ ismét cáfolta a manipulációs vádat

2008.02.13. 21:22

Minősíthetetlen vádaskodásnak tartja Köteles Péternek az SZDSZ elnökválasztásáról szóló kijelentéseit T. Asztalos Ildikó, hangzott el az SZDSZ Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke és Fodor Gábor közös ügyvivő, korábbi elnökjelölt közös miskolci sajtótájékoztatóján.

Az SZDSZ elnökválasztásán a nyertes és a vesztes elfogadta az eredményt, ez tiszta választás volt, fogalmazott T. Asztalos Ildikó. Hozzátette, Köteles Péter sértett ember, aki valamilyen módon bosszút szeretne állni rajta és az SZDSZ-en.

A Hír tévé pénteki Célpont című műsora szerint manipulálták az SZDSZ tavalyi elnökválasztását, Kóka János álszavazatokkal nyert, állították a szavazás résztvevőiként bemutatott, név nélkül és kitakart arccal, eltorzított hanggal nyilatkozók. Hétfőn Köteles Péter miskolci vállalkozó a Borsod Online-nak elismerte, ő tette a nyilatkozatot. "Hallottam, hogy a T. Asztalos Ildikó mondta nekik, hogy húzzátok be gyorsan Kókát, meg van vele beszélve" – vádolta meg csalással a megyei elnököt Köteles Péter.