Február 10-én értékeli az elmúlt évet Orbán Viktor

Index, MTI
2004.01.14. 19:38
Orbán Viktor, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke, volt kormányfő február 10-én tartja hagyományos országértékelő beszédét - tudta meg az MTI szerdán a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület egyik, neve elhallgatását kérő munkatársától.

A Fidesz elnöke ismét az egyesület felkérésének eleget téve értékeli az ország helyzetét, de nem a megszokott helyszínen, a Pesti Vigadóban, hanem valószínűleg az ELTE lágymányosi konferenciaközpontjában mondja el beszédét.

Mint korábban arról az Index beszámolt, Orbán időpont-egyeztetési problémák miatt nem tarthatja a Pesti Vigadóban szokásossá vált évértékelő beszédét.

A volt miniszterelnök 1999 óta február első csütörtökén tartotta beszédét, ám mivel az Európai Néppárt rendezvénye is erre az időpontra esett idén.

Ráadásul a Vigadó másfél éves felújítása is február első napjaiban kezdődik, ezért az intézmény már lemondott minden oda tervezett programot.

A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület hatodszor kérte fel Orbán Viktort, aki először 1999-ben miniszterelnökként értékelte az ország helyzetét.