150 évet kapott az USA legszaporább pedofilja

2007.01.29. 23:23
Másfél évszázadnyi börtönre ítélték Dean Arthur Schwartzmillert két kisfiú molesztálásáért. Az ügyész szerint Schwartzmiller Amerika egyik legszaporább pedofilja, akinek lelkén legalább 100 kisfiú molesztálása szárad, tetteit az USA nyolc államában, Mexikóban és Brazíliában követte el.

A 64 éves férfit Kalifornia államban ítélték el két 12 éves fiú molesztálásáért, de a szigorú ítéletben szerepet játszott, hogy az utóbbi harminc évben többször is bűnösnek találták: 11 esetben molesztálás bűntettében, egy esetben gyermekpornográfia birtoklásának vétsége miatt, számolt be a CNN.


Arthur Schwartzmiller

A férfi perében a vád képviselője egy világtérképet mutatott, ahol bejelölte azt a 100 helyszínt, ahol a férfit 1969 óta molesztálással vádolták meg.

A krémek krémje

Schwartzmillert 2005 júniusában tartóztatták le, a nyomozók pedig részletes naplót találtak nála, és egy notebookot, amin 1500 kép volt áldozatairól, olyan címkékkel ellátva, mint "szőke fiúk", "nem túl jó fiúk", és a "krémek krémje, 13 alattiak".

A férfi saját magát védte, és ártatlannak vallotta magát, egy olyan társadalom áldozatának, amelyik nem tűri a férfiak és kisfiúk közötti szerelmet. A férfi tagadta a San Joséban terhére rótt két esetet is.

Barkácsos bácsinak adta ki magát

Schwartzmillert New Yokrban, Idahóban, Oregonban, Arkansasban és Wasingtonban is letartóztatták, pályafutása alatt három államban tartózkodott hosszabb ideig, de a börtönt eddig mindig elkerülte.

A családok közelébe úgy férkőzött, hogy álnéven restaurátori munkákat vállalt a ház körül, majd ajándékokkal, később videójátékokkal csábította át magához a gyerekeket.