Kidobók verték össze a Jóban-rosszban szereplőjét

2005.04.03. 19:54
Arc- és orrcsontját is eltörték Előd Álmosnak, a TV2 Jóban-rosszban című szappanopera szereplőjének szombat hajnalban a Süss Fel Nap nevű szórakozóhelyen Budapesten. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. A sors fintora, hogy az egyelőre kórházban ápolt színésznek hamarosan hasonló szerepet kell majd eljátszania.

Összeverték az V. kerületi Süss Fel Nap szórakozóhely kidobói a TV2 kereskedelmi csatorna Jóban-rosszban című szappanoperájának egyik állandó szereplőjét, Előd Álmost szombat hajnalban.


Előd Álmos (Forrás: tv2.hu)
A színészre, aki saját maga számolt be a kereskedelmi csatorna Napló című műsorában az esetről, azután támadtak rá, hogy - elmondása szerint - egy, a kidobók által bántalmazott fiú segítségére sietett.

Előd Álmos súlyos sérüléseket szenvedett, arc- és orrcsontja eltörött, illetve agyrázkódása is lett.

Tucatszor rúgták fejbe

A színész a Naplóban elmondta, szombat hajnalban kolleganőjével arra lettek figyelmesek, hogy a szórakozóhely kidobói egy fiút rugdosnak a földön. Előd Álmos ezért megpróbálta őket rávenni, hogy hagyják abba a fiú bántalmazását, mire hárman rátámadtak, földre teperték, és egy tucatszor fejbe, illetve tarkón rúgták.

A színészt végül a mentők szállították el. Az V. kerületi rendőrség hivatalból indított eljárást súlyos testi sértés bűntettének elkövetése miatt.

Hasonló szerepre készül

Az Indexnek a rendőrség arról számolt be, az ügyben az V. kerületi kapitányság folytat nyomozást, a meghallgatásokat megkezdték, a gyanúsítottakat keresik.

A Napló az eset után rejtett kamerával látogatott el a Süss Fel Napba szombat éjszaka, ahol azonban kidobókat nem, csupán egy jegyszedőt találtak. A műsor megkereste a szórakozóhely tulajdonosát, aki szűkszavúan csak annyit közölt, "kellemetlenül érinti" a dolog, és "utánanéz az ügynek."

Előd Álmost jelenleg is a budapesti Baleseti Intézetben ápolják. A Jóban-rosszban rendezője a Naplónak elmondta, a sors különös fintora, hogy Elődnek, aki szerepe szerint egy gyógyulóban lévő drogost játszik, az elkövetkező epizódok egyikében hasonló szerepet kell eljátszania: összeverik, miután egy bajba jutott pároson próbál segíteni.