Rejtélyes fények Arkansas-ban

2007.01.18. 11:47
Az idei trendnek megfelelően ez a hét sem múlhatott el rejtélyes égi jelenségekről szóló hír nélkül. Most Arkansas-ban látott fura fényeket egy mélyen vallásos pilóta, aki egyből a világvágáre asszociált.

Az újévi ufójárások újabb fejezetét jegyezte le az amerikai sajtó. A Worldnetdaily (WND) hírszájt beszámolója szerint most az amerikai légierő egyik nyugalmazott ezredese, Brian Fields látott szerinte földönkívüli fényeket arkansas-i otthona közelében.

2007 első három hetét az ufós hírek dominálták. Az újéve első napján a Chicago Tribune robbantott az O'Hare reptér felett lebegő frizbi történetével, amit a New Jersey-re hulló rejtélyes fémdarabok és a Szingapúr felett átsuhanó fény követett.

Isten üzent Bill Clinton hazájában

Most az Egyesült Államok közepén, Bill Clinton szűkebb pátriájában, Arkansas-ban jelentek meg fehérben, sárgában és narancsban játszó fények. "Elsőre azt gondoltam, hogy egy repülő landolófényei. De ahogy néztem, a fények elhalványodtak, majd más formában, térben más helyen tértek vissza" - nyilatkozta Fields a WND-nek. A fények hol háromszög formában rendeződtek, néha fedésbe kerültek egymással.


Fura fények – a kép jobboldalán egy rádióadó piros jelzőfényei látszanak
Brian Fields ezredes felvétele

"Biztos vagyok benne, hogy nem földi repülők voltak. Ilyet még nem láttam, ez valamilyen energia lehetett" - nyilatkozta. Fields le is fényképezte a jelenséget. Az általa látott rejtélyes foltok mellett így egy közeli rádiótorony a rejtélyes fényekre nagyon hasonlító jelzőfényeit is lefényképezte.

Közeleg a világvége

A WND körbetelefonálta a közeli rendőrőrsöket és egy katonai bázist is, de sehova sem érkezett bejelentés a fényekről. "Nem értem, hogy nem láthatták" - nyilatkozta Fields.

Az aktív katonaként 32 évig repülő, pályafutása végén F–16-osokat vezető pilóta jó keresztényként bibliai magyarázatot talált a jelenségre, hiszen a földönkívüliekben nem hisz. A WND érdeklődésére idézett is a műből"És minden felé nagy földindulások lesznek, és éhségek és döghalálok; és rettegtetések és nagy jelek lesznek az égből. (Lukács 21,11; Károli Gáspár fordítása)" - mondta, majd a még távolabbi múltból hozott magyarázatot.

"És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közül, kiket megkedvelnek vala. És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő. Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak. (Genézis 6,2-4; Károli Gáspár fordítása)".

Legyetek éberek

Fields nem tudja biztosan, mit látott, de szeretné, ha az embertársait nem tévesztenék be. "Legyetek éberek, tudjátok, hogy akár meg is téveszthetnek. Vannak dolgok, amik alapjaiból forgathatják ki a világunkat" - nyilatkozta.