Beckham Liz Taylor halálát várja

2003.02.10. 10:42
A Manchester United sztárja megígérte feleségének, hogy megveszi számára Elizabeth Taylor gyémánt nyakékét. A színésznő azonban nem hajlandó eladni az ékszert, viszont megígérte Beckhamnek, hogy halála esetén ráhagyja a nyakéket.
Azt már eddig is tudtuk, hogy az angol fiatalok körében a futballisták vezetik a népszerűségi listákat. Ebben persze nem csak a futballtudásuk, hanem irigylésre méltó életkörülményeik is szerepet játszanak. Ők mindent megvehetnek, amit csak akarnak. Azaz majdnem mindent.

A BBC év sportolója szavazásán a brit futónő Paula Radcliff mögött második helyen végzett Beckham ugyanis olyan ígéretet tett feleségének, melyet egyelőre nem tud betartani. Megígérte ugyanis az egykori Spice Girlnek, hogy megveszi számára Elizabeth Taylor gyémánt nyakékét.

A színésznő a nevezett ékszert a walesi színészóriástól, volt férjétől, Richard Burtontől kapta. Beckham minden bizonnyal nem kis pénzt ígért, ám a színésznő nem hajlandó eladni az ékszert.

Mint elmondta számára ez egy gyönyörű emlék, és nem szeretne megválni tőle. Azonban ígéretet tett az angol válogatott csapatkapitányának, hogy halála után ráhagyja a nyakéket. Így tehát Victoriának várnia kell, vagy be kell érnie egy "szerényebb" darabbal.

Beckham és a biztonság
David Beckhamnek családja biztonsága is minden pénzt megér, miután feleségét már eddig is többször megfenyegették. Victoriát először 1999 novemberében első gyermekükkel, az akkor tízhónapos Brooklynnal együtt akarták elrabolni, amíg férje Skócia ellen játszott a Wembley stadionban. 2000 májusában Victoria újabb fenyegetést kapott: elcsúfított, újságból kivágott fotójához egy lövedéket rajzoltak, a fejéből pedig vér csöpögött a képen. A kép alatt ez a felirat állt: "Megkapod a magadét."

Így nem is volt meglepő, hogy egy olyan Range Rover típusú járművet csináltatott családjának, melyben gáztámadás esetén egy gombnyomással ki lehet tisztítani a belső légteret, s két kilőtt abronccsal még akár 50 kilométert is megtehet a kocsi.