Agyonverte feleségét a nyugdíjas

2004.02.25. 12:16
Nem engedett be felesége egy részegen hazatérő nyugdíjast Hatvanban. Az idős férfi dühében tovább ivott, majd különböző eszközökkel felfegyverkezve tért vissza a közös otthonhoz. Miután agyonverte feleségét megrettent, és beismerte tettét a rendőrségnek.
Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint agyonverte a feleségét Hatvanban. Az eddigi adatok szerint a 71 éves helybéli férfi kedden este fél kilenc körül a kocsmából hazaérkezve bekopogott a vele egy házban, de külön élő feleségéhez.

Tovább ivott, felfegyverkezett

Az asszony nem engedte be a volt férjét, emiatt szóváltás alakult ki közöttük. A férfi tovább ivott, majd különböző eszközöket vett magához, behatolt az asszony lakásába, és ütlegelni kezdte a nőt. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A férfi a bűncselekmény után azonnal szólt a szomszédainak, hogy riasszák a rendőrséget. A kiérkező rendőröket a lakásán megvárta, és ellenállás nélkül megadta magát, sőt kihallgatása alkalmával őszinte, beismerő vallomást tett.

Az idős embert a rendőrök ettől függetlenül őrizetbe vették, és kezdeményezték az előzetes letartóztatását is. Az ügyben emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon.