A lányt megerőszakolták, az anyát társa verte agyon

2008.06.09. 12:01
Molotov-koktél gyártás közben vertek agyon egy középkorú asszonyt a Csongrád megyei Sándorfalván. A nő lánya bántalmazóin akart bosszút állni, lányát ugyanis korábban négy férfi megerőszakolta, írta a Délmagyarország.

A 22 éves kétgyermekes anyát munkahelyéről, a Sándorfalva és Ópusztaszer között út melletti sörözőből hurcolták el. A négy férfi először szétverte és kirabolta a kocsmát, majd a néhány napja ott dolgozó alkalmazottat autójukba tuszkolták, és egy erdős részen mindannyian megerőszakolták. A fiatal nőt végül kidobták az autóból és sorsára hagyták.

A nő édesanyja bosszúra készült. Molotov-koktélokat készített, melyeket lánya bántalmazóinak házára akart dobni. A terven az 50 éves élettársával italozás közben összevesztek, a férfi a vita hevében halálra verte az asszonyt.

A gyilkosság még múlt hét csütörtökön történt, amit pénteken nyilvánosságra hozott a rendőrség. A férfit - aki beismerte tettét - azóta már letartóztatták.

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a bűncselekmények részleteiről a nyomozás érdekeire tekintettel nem nyilatkoznak. Az egyik esetben erőszakos közösülés miatt nyomoznak, a másikban halált okozó testi sértés miatt. A szóvivő hozzátette, hogy a két ügy közötti kapcsolatot egyelőre nem erősítheti meg.

A Délmagyarország információja szerint a fiatal anyát a támadók többször életveszélyesen megfenyegették. Azt mondták neki, ha nem vonja vissza a feljelentést, megölik a két gyermekét. A nőt jelenleg a pszichiátrián gyógykezelik.