Öt sérült a tápiószecsői tömegverekedésben

2008.02.18. 11:14
Több millió forintos anyagi kárral és három súlyos sérüléssel zárult egy tömegverekedés vasárnap Tápiószecsőn. Az indulatok annyira elszabadultak, hogy még a készenléti rendőrség egyik alakulatát is riasztani kellett. Hét embert előállítottak.

Öt sérültet kellett kórházba szállítani vasárnap Tápiószecsőről egy tömegverekedés után. A honvédségi művelődési ház területén lévő büfénél kitört verekedéshez az összes nagykátai rendőrt és a készenléti rendőrség egyik alakulatát is riasztani kellett.

A verekedők a kocsmát is teljesen szétverték, még az akvárium is összetört. A kár értéke több millió forint. A rendőrök hét verekedőt állítottak elő.

A kocsmában két nagyobb társaság verekedett össze. A büfében mulatozó hét fős társaság egyik tagja, egy biztonsági őr korábban egy másik szórakozóhelyen rászólt a másik csapat egyik tagjára. A nagyobb, 15 fős társaság rátámadt a biztonsági őr csapatára, hamarosan kapákkal, botokkal felszerelt erősítést is kaptak.

A verekedésben összesen öten sérültek meg, három embert súlyos, kettőt könnyű sérülésekkel vittek kórházba a mentők. Egy embert meg kellett műteni az éjjel, mert combon szúrták. A többiek reggelre elhagyhatták a kórházat.