Korrupcióval vádolják a közgáz vezetőit

2006.09.04. 16:04
A Corvinus egyetem vezetését gyalázó feliratok jelentek meg a Közgáz Fővám téri épületének főbejáratánál és környékén. Az egyetem feljelentést tett és intézkedtek a feliratok eltüntetéséről.

Ismeretlenek összefirkálták a Corvinus Egyetem bejáratát és annak környékét, hétfőre virradó éjszaka, számolt be a hírről a HavariaPress. Az ismeretlenek a""tolvaj, áruló mondjon le"", ""hol a pénz?"" és a ""korrupció"" feliratokkal a vezetőséget, köztük Mészáros Tamás rektort, Kővári Attila gazdasági főigazgatót és a hallgatói önkormányzat vezetőjét, Stróbl Pétert kritizálták.


Tekintse meg képeinket!

Mészáros Tamás, az egyetem rektora megdöbbenve áll a történtek előtt és az Indexnek nyilatkozva visszautasította az őt ért alaptalan vádakat. A rektor beszámolója szerint este 11-kor még nem, hajnali négykor viszont már ott virítottak a feliratok az egyetem bejáratánál. Az intézmény vezetése a rendőrséghez fordult és intézkedtek arról is, hogy letisztítsák a vádaskodó feliratokat. Utoljára 3-4 hónapja jelentek meg hasonló gyalázkodó feliratok az egyetem falain, az akkori eset tetteseit még nem fogták el.