Krumpli szorult a lelkész végbelébe

2008.10.31. 15:32
Érdekes emléktárggyal bővült a sheffieldi kórház orvosainak a végbelekből kiemelt cuccokból összeállított kollekciója: a matrjoska-baba, dezodor és szegfű mellé most egy krumpli került. A zöldséget egy lelkész hátsójából kapták ki, aki állítólag meztelenül akasztotta fel a függönyt, ám a művelet közben a konyhaasztalra zuhant.

Erős alhasi fájdalommal jelentkezett be egy sheffield-i kórházba egy anglikán lelkész, akinek a végbélnyílásából egy jól megtermett krumplit vettek ki az orvosok. Amint azt a pórul járt férfi a csodálkozó nővéreknek elmagyarázta, függöny-felakasztás közben meztelenül a konyhaasztalra esett, így történhetett meg a baj.

Az ötvenes éveiben járó, rendkívüli zavarban lévő egyházfi ülepéből műtéti úton távolították el a burgonyát. A pap az operáció után is azt állította, hogy a zöldség nem egy félresikerült szexuális játék eredményeként került a szervezetébe. Az ambuláns osztály egyik nővére a Sun kérdésére elmondta, nem javasolja, hogy bárki bármilyen tárgyat a végbélbe "helyezzen", mert az akár életveszélyes is lehet.

A sheffieldi orvosoknak már egész gyűjteménye van végbélből kiszedett tárgyakból, a többi között dezodoros flakonok, uborkák, egy matrjoska-baba és egy szegfű is, de krumplival eddigi praxisukban még nem találkoztak. A sheffieldi kórház szóvivője szerint időnként előfordulnak "furcsa" balesetek, de a személyzet maximális diszkrécióval és rendkívül profi módon kezeli azokat is.