Rendőregyenruhás férfiak erőszakoltak meg egy fiatal lányt Budapesten

2007.05.14. 10:37
Megerőszakolták, és fajtalankodásra kényszeríttették rendőr egyenruhás férfiak E. Zsanettet, a Hooligans gitárosának, Késmárki Zsoltnak barátnőjét, írta a Blikk hétfői számában a juj.hu alapján. A 21 éves lányt szimpla igazoltatásra állította meg az öt rendőr kinézetű férfi. Az ügyben a Budapesti Nyomozó Ügyészség vizsgálatot folytat.

E. Zsanett május 7-én Miskolcról hozta autóján Budapestre barátját. Hajnalban érkeztek a fővárosba, Zsolt lakása előtt beszélgettek egy kicsit, majd Zsanett is elindult haza, a Múzeum körúton. Egyenruhások intették le, mert nem volt bekötve a biztonsági öve.

videó: juj.hu

Igazoltatták, majd magukkal vitték a lány egy elhagyatott utcába és közölték vele kénytelen lesz természetben leróni büntetését. Az egyikük lenyomta a lány fejét, hogy orális szexre kényszerítse, míg a másik letépte róla a nadrágot, és megerőszakolta. A Blikk úgy tudja ambuláns jelentés készült a lány sérüléseiről.

Morvai Attila az Ügyészég szóvivője az Indexnek úgy nyilatkozott, a lány még az eset napján részletes feljelentést tett, annyi idő azonban még nem telt el, hogy az összes körülmény ellenőrizzék, és pontos képet alkossanak. Jelen pillanatban még azt sem lehet tudni, hogy valódi, vagy álrendőrök erőszakolták meg Zsanettet.