Norbi újra offenzívában

2002.01.15. 16:32
Szerdánként újra indítja ingyenes tornáját Schobert Norbert fitneszedző. A zord időjárás miatt azonban egyelőre nem a Margitszigeten, hanem a Testnevelési Egyetem tornacsarnokában rendezik a programot, ahová a korábbi gyakorlatot folytatva ismert embereket is meghívnak egy-egy órás testedzésre. Norbi tévés pályáját is folytatja: heti két alkalommal jelentkezik majd műsora az RTL Klubon.
Minden korosztályra számít újrainduló ingyenes tornáján Schobert Norbert fitneszedző, aki először videokazettáival, majd Schmuck Andor lefogyasztásával tett szert országos ismertségre.

Újra vezet majd fitneszműsort Schobert Norbi az RTL-en
Norbi azért döntött az akció folytatása mellett, mert sokan megkeresték, hogy képtelenek a havi 10-12 ezer forintos fitneszbérlet megvásárlására, viszont nem mondanának le a rendszeres testedzésről. Schobert Norbert azt ígéri: az ingyenes torna résztvevőinek megtanítja a legfontosabb gyakorlatokat, hogy a két szerda közötti időben is edzhessenek.

Egyszer verekedésbe torkollott a zsúfoltság

Az ingyenedzéseknek egyébként az ősszel lett vége, mert a hűvösebbre fordult időjárás miatt már nem szervezhették a tornákat a Margitszigetre, a Testnevelési Egyetemmel pedig csak most sikerült megállapodni a folytatásról. Az edzéseket ugyanis itt kezdte Norbi, ám pár hónap után olyannyira túlnőtte magát az akció, hogy egyszer még össze is verekedtek a fogyni vágyó amazonok.

Schobert Norbi régi-új fitneszleckéit a Testnevelési Egyetem Tornacsarnokában okítja majd szerdánként este fél héttől fél nyolcig. Az érdeklődök azonban már hat órától a helyszínen találják az edzőt. A helyszínen van ugyan öltöző, ám az kicsi ahhoz képest, hogy egy-egy ilyen tornán ezer ember is részt vehet, így Norbi arra kéri vendégeit, ha tehetik, sportszerelésben érkezzenek. Schobert Norbert egyéves kihagyás után televízóműsort is csinál újra. Az Index információi szerint a heti két alkalommal jelentkező programot az RTL Klub sugározza majd.