Elfogták a lányát megrontó testépítőt

2007.07.23. 11:45
Elfogták Kínában a világ egyik leghírhedtebb gyermekmolesztálójának nevezett amerikai férfit. A 45 éves testépítő lánya tavaly vallotta be, hogy apja szexuális kapcsolatra kényszerítette.

Saját kiskorú lányát erőszakolta meg, az erről készült videofelvételt pedig feltette a világhálóra az Egyesült Államok egyik legkeresettebb szexuális bűnelkövetője, akit Hongkongban fogtak el.

A 45 éves Kenneth Freeman testépítő, volt rendőr ellen világméretű hajsza indult a múlt év elején, amikor a vádemelés után elmenekült seattle-i otthonából. Az amerikai hatóságok nemsokára megtudták, hogy valószínűleg Kínában rejtőzködik, amellyel nincs kiadatási egyezménye az Egyesült Államoknak.

A férfit ez év májusában tartóztatták le, amikor Kína felől Hongkong területére lépett. A Kínához tartozó, de önálló jogrendszerű Hongkong kiadhatja Amerikának a pedofil izompacsirtát, akit akár életfogytiglanra is ítélhetnek a hazájában.

Az amerikai hatóságok által a világ egyik leghírhedtebb gyermekmolesztálójának nevezett Kenneth, aki Kínában, a Sanghajhoz közeli Szucsouban (Suzhou) egy amerikai számítástechnikai cég tanácsadójaként dolgozott, a héten elutasította az önkéntes kiadatást, a bírósági tárgyalást szeptemberre tűzték ki.

Az egykori rendőr lánya tavaly, 17 évesen fedte fel, hogy négy évvel korábban apja szexuális kapcsolatra kényszerítette. A nyomozásban kiderült, hogy a vérfertőző pedofil aktusról készült felvétel az egyik leggyakrabban letöltött pornográf gyermekvideó lett a világhálón.