Felborult az NNYI Subaruja a Rákóczi úton

2008.07.01. 20:26
Balesetet szenvedett a Nemzeti Nyomozó Iroda Subaruja a kedd délutáni csúcsforgalomban a Rákóczi úton. Az autóban ülő három ember könnyebben megsérült.
Nézze meg képeinket!

Felborult egy nagy sebességgel haladó Subaru kedden délután a Rákóczi úton az Uránia mozi és a Vas utca közötti szakaszon. Az autó letarolt egy ott parkoló motort, kidöntött egy fát, ami megrongált egy parkoló autót. Az autó mindössze húsz méterre állt meg egy forgalmas buszmegállótól, ahol éppen bent állt egy busz.

Egy szemtanú az Indexnek elmondta: a baleset után a Subaru csomagtartójából fegyvereket pakoltak át egy hirtelen odaparkoló másik autóba, a balesetet szenvedett autó rendszámát pedig a rendőrök kiérkezése előtt leszerelték. (A másik rendszám az ütközéstől leesett.)

A szemtanú szerint száz méteres féknyom maradt az autó után, vagyis a megengedett sebességnél jóval többel kellett haladniuk. Megkülönböztető jelzést az autó nem használt.

Miután kiszálltak az autóból trágárul zavarták el a kocsi közeléből az embereket. A kiérkező tűzoltókkal még egyszer átnéztették a totálkárosra tört autót, hogy nem maradtak-e fegyverek benne.

Nézze meg képeinket!

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNYI) késő esti közleménye szerint munkatársaik szolgálat teljesítése közben szenvedtek balesetet, a gépkocsiban utazó három rendőr könnyebben megsérült, őket megfigyelésre a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A kiérkező kollégáik vették át a sérültek fegyvereit, valamint, szól a közlemény, a járókelők között kerestek szemtanúkat. A baleset körülményeinek tisztázását a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának munkatársai megkezdték.