Ütközött a villamos a Nagykörúton

2007.03.09. 11:19
Óriási dugó alakult ki a Nagykörúton és a Margit híd és a Nyugati pályaduvar környékén, mert egy villamos ütközött a Visegrádi utcánál. A villamoson egy utas súlyos sérülést szenvedett.

Egy villamos ütközött a Visegrádi utcánál, erősítette meg a BKV fődiszpécsere az Indexnek. Egy szabálytalanul kanyarodó autó került a körúti villamos elé, ezért történt a baleset, közölte a BKV sajtóügyelete. A 4-es és a 6-os villamosok jelenleg nem közlekednek, helyettük a Moszkva tér és az Oktogon között pótlóbuszok járnak, közölte Saliga József. Később, fél tizenkettőkor a BKV sajtóügyelete arról tájékoztatta az Indexet, hogy újraindult a forgalom a Nagykörúton, a villamosok ismét járnak.

A nagykörúti járat a Visegrádi utcánál ütközött, óriási dugót okozva a környéken. A Nyugati tér utáni első utcák egyikénél történt ugyanis a baleset. A BRFK-tól kapott tájékoztatás szerint a villamoson egy ember elesett, bordája és térde sérült meg, ez súlyosnak, de nem életveszélyesnek minősíthető.

A környéken komoly fennakadások voltak, hiszen nemcsak a villamosok nem jártak, hanem az autósok is dugóba kerültek a Szent István körúton, a Margit híd pesti hídfőjénél és a Nyugati térnél.