Fegyverrel fenyegetett meg egy futárt egy képviselő?

2007.07.26. 17:55
Képviselői igazolványát lobogtatva fenyegetőzőtt fegyverrel egy férfi a fővárosban, mert vitába keveredett egy biciklis futárral. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Fegyvert fogott egy biciklis futárra egy közlekedési vitában, és közben képviselői igazolványát mutogatta egy autós a VI. kerületben, a Kodály körönd közelében, adta hírül szerdán a Havaria press. A rendőrség aznap még azt állította, nem volt ilyen eset. Csütörtökre azonban elismerték, garázdaság miatt nyomoznak, de egyelőre homályosak az ügy részletei.

Többet is tud?

Többet tud nálunk? Ön is látta az esetet? Van információja, fotója vagy videója? Küldje el nekünk!

A Havaria press szerint kedden délelőtt 9 és 10 óra között szólalkozott össze egy biciklis futár és egy szürke Peugeot-t vezető férfi a Kodály köröndnél, a kerületi rendőrkapitányságtól alig 100 méterre.

A sofőr a kerékpáros elé hajtott autójával, megállította, miközben elállta a forgalom útját, majd a veszekedés hevében benyúlt kocsijába, s egy pisztolyt vett elő. A fegyvert fenyegetően ráfogta a biciklisre, akinek segítségére a közeli üzletekből siettek az eladók.

Nekik az autós egy parlamenti belépőre hasonlító igazolványt mutatott, majd elhajtott a helyszínről.

A biciklis futár az eset megtörténte után tett volna feljelentést az ügyben, az éppen ügyeletes tiszt azonban csak az adatait vette fel, jegyzőkönyvet nem írt. Az adatok alapján azonban a rendőrség később felvette a futárral a kapcsolatot, meghallgatták a tanúkat.