2024. július 1. 18:00
Franciaország
Belgium
Düsseldorf Arena Nyolcaddöntő
2024. július 1. 21:00
Portugália
Szlovénia

Joe Biden nem kapott mozijegyet

2009.01.07. 11:14
Nem tudta megnézni vasárnap a Benjamin Button különös életét Joe Biden és neje. Barack Obama alelnöke nem kért különleges elbánást, inkább hazament. A moziban a jegypénztárosokon kívül senki sem ismerte fel a politikust.

Bár Joe Bident az amerikai politikai közhely szerint csak egy szívdobbanás választja el az elnöki poszttól, ez nem volt elég ahhoz, hogy vasárnap megnézhesse a Benjamin Button különös élete című filmet, jelentette a Delaware News Journal. A megválasztott alelnök és neje, Jill Biden a Regal Brandywine Filmszínházban akarta megnézni a vasárnap esti, 7:45-ös előadást, de már minden jegy elkelt.

Inshirah Muhamut jegyárus beszámolója szerint először egy titkosszolgálati ügynök érdeklődött nála a jegyek iránt, majd az elutasító válasz után az alelnök neje, Jill faggatózott. Biden mindeközben alig egy méterre állt.

Mivel tényleg minden jegy elkelt, Muhamut nem kivételezhetett az alelnökkel. Jill Biden ezután megkérdezte, mit játszanak még, de végül inkább hazamentek. Muhamut szerint nem kérték, hogy kivételezzenek velük.

Muhamut és társa, Becky Gingrich szerint a mozi többi látogatója nem ismerte fel az alelnököt. "Őszintén, azt gondolom, hogy mind túlzottan el voltak foglalva magukkal" - nyilatkozta Gingrich a News Journalnak. Muhamutot jobban felzaklatta az eset. "Nem fogok hazudni, kicsit izgatott voltam. Végül a titkosszolgálati fickó rámszólt, hogy csillapodjak" - mesélte.

Biden stábja nem cáfolta, de nem is erősítette meg a mozi alkalmazottainak a beszámolóját.