Ha ide kattint, az Index lesz böngészõjének nyitóoldala
Belföld Külföld Európai Unió Tech Gazdaság Bulvár Vélemény Sport Kult Lapcsalád
      okos kereső
segítség
Celebek, Utazás, Könyv, Cinematrix, Velvet Plaza, Ongo, Larkinor, CSÜTÖRTÖK, Ingatlan, Quart, Hozam Plaza, Idõjárás, 24 óra

Rövid hírek
EP-választások
Archivum

Legfrissebb
Percről percre
Napidíj, retúrjegy, műfogsor, önképzés
Írásban elemezhetik a kudarcot a megyei MSZP-s elnökök
Kuncze: az MSZP rossz, negatív, koncepciótlan kampányt folytatott

Eredmények
  Magyar
  EP-frakciók
  Külföld:

EP-képviselők
 Fidesz - MPSZ
 MDF
 MSZP
 SZDSZ

Európai
Parlament
Mi az EP?
Politikai csoportok
Képviselők juttatásai/jogai

Linkek
Európai Parlament
Országos Választási Iroda

Fórumok
Fogadjunk! EP-választási TOTÓ!
Európa Parlament választások
Választási csalás Fidesz módra
Újra választási csalásra készül az MSZP?
Milyen választás lesz 06.13án Orbán úr?
Európai vidámparkok

Szocialista győzelmet jósolnak Spanyolországban -

2004. június 13. - 21:39

A szavazók kikérdezésén alapuló felmérések szerint a kormányzó szocialista párt (PSOE) nyerte az EP-választásokat Spanyolországban. José Luis Rodríguez Zapatero kormányfő pártja a TVE állami televízió adatai szerint a szavazatok 43,4 százalékát nyerte el. A második helyen a konzervatív Néppárt (PP) végzett a szavazatok 39,9 százalékával (199-ben 29,7 százalék). A kommunista párt (PCE) a szavazatok 4,4 százalékát szerezte meg. A részvételi arány a 18.00 órakor mért adatok szerint 34 százalékos volt. Spanyolország 54 képviselőt küld az Európai Parlamentbe.

Royal vodka és Ballantines -

2004. június 13. - 21:36

Egy-nullás angol vezetésnél mintegy százan szurkolnak a Fidesz sikeréért a Pollack Mihály téren. A kettő nyolcvanba kerülő Borsodi mellett háromszázötvenért dobozos Stella is kapható. A tömények kedvelői kétszáz forintos Royal vodkával, négyszáz forintos Unikummal és négy ötvenes Ballentinesszal csillapíthatják szomjukat négycentenként. Granasztói György, a Magyar Polgári Egyesület elnöke együtt gyűlik a szurkolóktól elválasztott területen a párt európai parlamenti jelöltjeivel, pogácsával, ásványvízzel és kávéval múlatva az időt. A párt vezetősége még nem jelent meg, Philip viszont már igen, és azonnal biztató eredményekről számolt be a jelenlévőknek.

Rába Tímea sokat mosolyog -

2004. június 13. - 21:26

Megérkezett a Köztársaság téri MSZP-székházba Rába Tímea, volt modell, Tóbiás József pártigazgató felesége, aki ma este világosdrapp kiskosztümöt visel, és sokat mosolyog. Pártszimpatizánsok még mindig nincsenek a környéken, viszont a székház előtti területen és a bejáratnál hemzsegnek a biztonsági őrök.

Egy mandátum juthat az Osztrák Szabadságpártnak -

2004. június 13. - 21:18

Az ellenzéki Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) nyerte a vasárnapi európai parlamenti választást Ausztriában. Az SPÖ a szavazatok 33,45 százalékát szerezte meg, míg a kormánykoalíció gerincét alkotó Osztrák Néppárt (ÖVP) 32,66 százalékkal lett a második a nem hivatalos végeredmény szerint. A nagy vesztes az egykor Jörg Haider, populista politikus vezette Osztrák Szabadságpárt (FPÖ), amelyik 6,33 százalékot ért el, és csak egy mandátumot szerzett.

Már csak Medgyessy hiányzik -

2004. június 13. - 21:16

Kökény Mihály egészségügyi miniszter érkezésével a kormány teljes létszámban képviselteti magát a Köztársaság téren, már csak a miniszterelnök hiányzik. Draskovics Tibor pénzügyminiszter barátnőjével kézenfogva érkezett a rendezvényre, először az első emeleten várakozó újságírók közé tévedtek, de egy szervező figyelmeztette őket, hogy menjenek a másodikra.

Sok olasz szavazott -

2004. június 13. - 21:14

Csaknem hatvanszázalékos volt a részvételi arány az olaszországi EP-választáson vasárnap este 19 óráig, vagyis három órával az urnazárások előtt. Az olaszok – közel hetven százalékuk a részleges önkormányzati választásokban is érdekelt – az öt évvel ezelőttihez hasonló aktivitással vettek részt a választáson, igaz, most szombaton is szavazhattak – már az első napon húszszázalékos volt a részvétel, gyakorlatilag minden ötödik választópolgár leadta szavazatát.

Csurka nem hagyta ki a lóversenyt -

2004. június 13. - 21:13

Csurka István pártelnök még nem érkezett meg a MIÉP Hercegprímás utcai választási központjába, nem hagyta ki ugyanis a szokásos vasárnap délutáni lóversenyt. A párt szóvivője, Győri Béla fél tízre ígért sajtótájékoztatót Csurka István részvételével. A jelen lévő párttagok a fővárosi szavazókörökből beérkezett adatok alapján már tudják, hogy a MIÉP elérte-e az ötszázalékos választási küszöböt Budapesten. A szóvivő hozzátette, szerintük túl sokan mentek el szavazni ahhoz, hogy a MIÉP bekerüljön az EP-be. Számításaik szerint 35 százalékos részvételnél lett volna esélyük az ötszázalékos küszöb elérésére.

Csurka István eredménytelen választási szereplés esetén sem vonul vissza, mondta Győri Béla, de más lenne a helyzet, ha a MIÉP-et európai parlamenti pártként tudná átadni utódjának. A tévén itt is a Franciaország–Anglia mérkőzés megy, de a franciáknak itt nem illik szurkolni.


A liberálisok meccset néznek -

2004. június 13. - 21:11

Gyűlnek az emberek az SZDSZ kampányhajóján, helyszíni tudósítónk becslése szerint körülbelül százan jelentek meg. Demszky "Tornádó" Gábor feleségével viharzott be a hajóra, Szent-Iványi István, a párt másik lehetséges képviselője még nem érkezett meg. A hajón tartózkodnak a liberálisok miniszterei, a kivetítőkön most is a foci-Eb-t mutatják. Eredmények híjján a megjelentek semleges hangulatban várakoznak. Medgyessy Péter kormányfő este tizenegy körül látogat el a szabad demokraták kampányközpontjába.

Csak győzelem esetén -

2004. június 13. - 20:56

Amennyiben a Fidesz több mandátumot szerez, mint a szocialisták, Orbán Viktor tart sajtótájékoztatót 10 óra után. Ha az ellenzéki párt alulmarad, valaki más, tudta meg tudósítónk a Fidesz főhadiszállásán.

Pusztai tud valamit -

2004. június 13. - 20:47

Tekintse meg képeinket!
Pusztai Erzsébet az MDNP egykori elnöke az MDF elnöki irodája felé vezető lépcsőn állva optimista hírekről számolt be a jelenlevő újságíróknak. Pusztai szerint a főváros több kerületéből érkező részadatok nem támasztják alá a Medián előrejelzéseit, mint mondja, a legfrissebb hírek szerint az MDF a legtöbb helyen hat-hét százalékot szerzett.


« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »
h i r d e t é s



Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok
© 2024 Index.hu Rt