EU

EU-lexikon  
A B C-D E
F G-H I-J K
L M N-O P-R
S T U-V W-Z
Keresés a lexikonban:
  

Srácok, levetkőzöm!

2004. 06. 07., 15:20 | Frissítve: 2004. június 08., kedd 00:17

Az SZDSZ-es szavazatokért vetkőzést ígérő csaj buzdítja a "srácokat" egy interneten terjedő rövid szpotban. Az Index információi szerint az SZDSZ kampányreklámjainak elemeit használó videó ugyan nem tartozik a szabaddemokraták hivatalos filmjei közé, de nem is hamisítvány.

Srácok, ha az SZDSZ-re szavaztok, levetkőzöm - ígéri az SZDSZ EP-kampányra készített reklámsorozatának díszletei között egy fiatal lány. A felvételt a Szánalmas közösségi blog tette közzé pénteken.

Melléktermék

"Srácok,...."
Nevezhetnénk mellékterméknek is - mondta az Index kérdésére Horn Gábor, a szabaddemokraták kampányfőnöke a néhány másodperces videóról. Horn elmondta, hogy a szpotot ő is az interneten látta, tetszett neki, de hangsúlyozta, hogy annak elkészítésére nem a párt adott megbízást. A kampányfőnök ugyanakkor elismerte, hogy az európai parlamenti választásokra megrendelt, hasonlóan személyes ajánlásokat felvonultató pártreklámok gyártása során készítette a stáb a filmet.

Spontán készült az SZDSZ reklámfilmjeinek forgatásán ez a hét másodperces spot - nyilatkozta az Indexnek Erdélyi Zsolt, a liberális párt kampányfilmjeit készítő reklámszakember. Erdélyi elmondta, hogy nem filmre forgattak, hanem digitális technikát használtak, így mindent rögzítettek, ami a gyártás alatt történt. A folyamatos felvétel során rögzítették a stáb munkatársai között zajló ugratásokat és a hirtelen jött ötleteket is. A filmen szereplő lány szintén a közreműködők között volt, ő is egy ötletét játszotta el a kamerának. Erdélyi Zsolt hozzátette, az elkészült szpotokkal együtt ezt is átadták a pártnak. Azt pedig, hogy az összes felvétel közül melyik kerüljök adásba, a szabad demokraták kampánycsapata döntötte el.

hirdetés
N;