Külföld

Bin Laden feliratú boríték a vilniusi parlamentben

2001. november 07., szerda 16:48

Lépfeneriadó volt szerdán a litvániai parlamentben, miután gyanús levelet találtak abban helyiségben, amelynek közvetlen közelében később Károly brit trónörökös időzött.

Lépfeneriadó volt szerdán a litvániai parlamentben, miután gyanús levelet találtak egy helyiségben. A boríték délelőtt 9 órakor érkezett az egyik levélátvevő-helyiségbe, amely közvetlenül szomszédos azzal a teremmel, ahol Károly brit trónörökös délelőtt 10 órakor megnyitott egy természetes táplálkozásnak szentelt szemináriumot.

Őfelsége Károly herceg
A törvényhozás épületébe kivonult a vilniusi közegészségügyi szolgálat fertőtlenítő egysége. Egyelőre nem tudni, hogy a gyanús boríték, amelyen minden további nélkül csak a "bin Laden" felirat díszelgett, valóban tartalmaz-e lépfene-baktériumot.

A Károly herceget kísérő brit tisztségviselők úgy nyilatkoztak, hogy nem tudtak a veszélyről, de tökéletesen megbíznak a trónörökös biztonságán őrködő litván hatóságokban. Litvániában egyébként az amerikai vilniusi nagykövetség kapott már lépfenével fertőzött levelet november elején.

hirdetés

N; N;
hirdetés