Fülöp, Evelin
13 °C
19 °C

Sport

Blogok

Braking News F1
INDYCAR - MONTOYA FERGETEGES VERSENYZÉSSEL NYERTE MEG AZ INDY500-AT!
A tizenötödik helyről rajtolt, harmincadik is volt egy hátsó vezetőszárnycsere miatt, de ennek ellenére is nyerni tudott - Juan Pablo Montoya heroikus győzelmet aratott az Indy500-as futamon a Team Penske Chevroletjével, ezzel pedig már 25 pontos az előnye a bajnoki pontversenyben.
Totaldamage
TD|BRAIN: A Muay Thai alapjai - alapállás és mozgás
A méltán népszerű TD|BRAIN sorozatunkat bővítjük egy újabb szériával, melynek célja a Muay Thai stílus alapjainak, technikáinak egyértelmű és a gyakorlatban is használható bemutatása és szemléltetése.
USAracing
A hihetetlen Juan Pablo Montoya
A 99th Indianapolis 500 toronymagasan esélyes az "évtized versenye" címre, a világ összes kategóriáját figyelembe véve. [...] Bővebben!
Sakkmester
LIVE! 12:00 - Khanty-Mansiysk FIDE Grand Prix 2015 - RUS 13.05.2015- 27.05.2015
             Hanti-Manszijszk Players ­ // 3e3):(d.
WeGotGame
Kobe-nak ez a tánc lesz a végső
A Lakers GM-je, Mitch Kupchak csütörtökön egy rádióműsorban Rick Fox és Jared Greenberg vendége volt, és a beszélgetés során többek között szóba került Kobe Bryant jövője is.
RallyeDream
Sírsz, vagy küzdesz?
 Befutott Turánék mozgóképes beszámolója a múlt heti Szombathely Raliról. Tanulság? Balsors akit régen tép, vagy előre minden pontért? Fricieknél nyilván az utóbbi.  
Vitorlás tudattágítás
VOR, hetedik szakasz, hatodik nap - fej-fej mellett féltávnál
A távolságot ugyan csak becsültük, de a tagmondat első fele maximálisan tényszerű és helytálló: a 2800 mérföldes távból 1100 van hátra a mezőnynek, az első öt pedig huszonhét mérföldön belül van egymáshoz képest.
Tommy autosport
WSR Formula Renault 3.5, II.versenyhétvége - Monaco
Péntek reggel 8.00 óra felé Monaco utcáin elkezdődött a V8-as szívó motorokkal szerelt Formula Renault 3.5 mezőnyének szabadedzése. A versenyzőknek 45 perc állt rendelkezésükre, ho...
Labdabiztos
Képzelt beteg - Bohócliga 29. forduló beharangozó
Elérkeztünk az idei színdarab második felvonásának (lásd még: tavaszi szezon) utolsó előtti jelenetéhez, a dramaturg pedig kiválóan tette dolgát, hiszen a nézőközönség egyfelől izgulhat a dobogós helyek elosztását illetően, másfelől nem lehet biztos abban sem, hogy mely szereplők buknak el az utolsó két jelenetben (lásd még: kiesés).
Katarzis nélkül
Futók, kocogók kíméljenek!
Mielőtt egy túrára indulok, olvasok.
Raiders
Derek Carr nélkül kezdődtek el az OTA edzések
A Raiders OTA edzései a tegnapi napon kezdődtek el de a gyakorlásról hiányzott a kezdőirányítónk.
AikiMag
5 aikidós hiba, amit elkövetsz és érdemes elkerülni
Sokan vagyunk vele, hogy jó pár éve aikidózunk, de igazából nem tudjuk, hogy tényleg elérjük-e vele a kívánt eredményt.

Mindeközben Sport