Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Pölöskei: Most jön a neheze...

2000.12.15. 14:55
Az MTK tegnapi veresége ellenére is minden esélye megvan a francia Nantes ellen továbbjutni az UEFA kupában. Ehhez a Hungária - kőrúton mindössze egy góllal kell legyőzni a francia csapatot. De nem szabad fejetlenül támadni, mert a gallok legveszélyesebb fegyvere a kontratámadás.
Az egyetlen még állva maradt magyar kupacsapat az MTK, tegnap egygólos vereséget szenvedett az UEFA - kupában a francia Nantes csapatától. Ez az eredmény joggal bátoríthatja fel a csapat híveit, hogy a továbbjutásról reálisan álmodozzanak. Főleg az első félidőben mutatott játék alapján bízhatnak a kék-fehérek. De mi történt a második félidőben, elfáradt a csapat?

Pölöskei Gábor: -Természetes volt a fáradtság, hiszen Erős öt napig lázas volt, míg Jezdimirovics sérüléssel bajlódott, és ők ketten a csapatban az ellenfél támadásának ,,szűrői". Miután ők elfáradtak, hiába próbáltam cserékkel frissíteni, az új játékosok hiába jó labdarugók, de nem arra a posztra, ahol az említettek játszanak.

A két hét múlva esedékes visszavágón eltiltás nem nehezíti az egykori válogatott játékos dolgát és bízik benne, hogy most a sérülések is elkerülik a csapatot. Azt a csapatot, amelynek gólt kell lőnie. Akár olyat, mint Illés Béla szerzett idegenben.

Illés Béla: - Bár a gólom szerencsés volt, hogy pont elém pattant a labda, de szerintem ez mindegy. A visszavágón is elég lenne egy ilyen gól, csak ne kapjunk, mert kettőt rúgni nagyon nehéz a franciáknak. Mert ha továbbjutunk, újra eljuthatunk egy ilyen stadionba, ahol minden, de tényleg minden profi. A stadion, a körülmények, a körítés...minden.

Az MTK is csak profi hozzáállással és egy percre sem lankadó figyelemmel tudja elérni nagy álmát, a továbbjutást.

Pölöskei Gábor: - Mi vagyunk hátrányban, de nem szabad fej nélkül nekirohanni a franciáknak, mert lekontrázhatnak bennünket. Valószínűleg hasonló taktikával játszunk itthon is mint idegenben, de leginkább a kontrák semlegesítésére kell figyelnünk, és jobban kihasználni a helyzeteinket.

A szurkolók elégedettek lennének, ha csak egy helyzetet használnának ki, de a Nantes neve után egy szép nagy kerek nulla szerepeljen...

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.