Előd
5 °C
12 °C

Rivaldo is kíváncsi volt Nagy Lászlóékra

2001.04.01. 19:06
A hétvégén a döntőbe jutás volt a tét a kézilabda Bajnokok Ligájában. Magyar csapat ugyan már nem érdekelt a küzdelemsorozatban, mégis volt magyar résztvevője az összecsapásoknak. Nagy László ugyanis helyet kapott a Barcelonában, amelyik végül hatalmas csatában harcolta ki a fináléba kerülést a német Kiel ellenében.
Nagy László az idény elején kevés lehetőséget kapott, aztán egyre inkább beépült a csapatba, többször már húzóembernek számított, előfordult, hogy hét gólra is futotta az erejéből. Ezen a meccsen azonban nem neki szánták a vezérszerepet, hiszen a másik oldalon ott volt a két svéd világklasszis, Staffan Olsson illetve Lövgren is.

A Barcelona kétgólos hátrányba került (24-26) a németországi első mérkőzésen, de ebben a csarnokban már szinte idejét sem tudják, mikor kaptak ki, így nem volt kérdéses, hogy a mérkőzés esélyese a katalán alakulat. A Barcelona végül - elképesztően magas színvonalú találkozón - öt góllal (33-28) győzte le a Kielt. A vesztes csapat is minden dicséretet megérdemel, mert mindvégig versenyben tudtak lenni a BEK címvédőjével.

A mérkőzésre kilátogatott a futballcsapat több ásza is - köztük az aranylabdás Rivaldo -, és ha ők már nem is nyerhetik el a BEK-serleget, szurkoltak a kézisek sikeréért. A meccs végén a futballisták elégedetten egyszersmind ámulattal nyilatkoztak a hihetetlenül nívós mérkőzésről. A Barcelona a döntőben az ugyancsak spanyol - a szlovén Celjében győztes - Portland San Antonióval mérheti össze az erejét. Reméljük akkor is számítanak Nagy Lászlóra.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.