Dömötör
12 °C
14 °C

Mégsem válnak Jordanék

2002.02.05. 12:42
Visszavonta januárban beadott válókeresetét a hatszoros NBA-bajnok kosárlabdázó, Michael Jordan felesége. Juanita Jordan közös gyermekeik érdekeire hivatkozva változtatta meg korábbi elhatározását. Jordan örül a döntésnek, és a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet.
Meggondolta magát Juanita Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards klasszisának, Michel Jordannek a felesége, és visszavonta válókeresetét, melyet január 8-án nyújtott be. "Úgy döntöttünk, hogy még egyszer megpróbáljuk. A gyermekeink miatt nem szabad ilyen könnyen feladnunk" - indokolta döntését Juanita.

Michael Jordan
A hatszoros NBA bajnok kosaras-legenda, aki 1989. szeptember 2-án, Las Vegasban házasodott össze jelenlegi feleségével, és három gyermek atyja, érezhetően megkönnyebbült a hír hallatán: "Éreztem, hogy ez a mérkőzés még nincs lejátszva. Többet erről nem szeretnék beszélni- kommentálta a hírt Michael Jordan.

A Chicago Tribune még januárban adta hírül, hogy a híres házaspár válni készül. Értesülésük szerint Juanita Jordan feloldhatatlan ellentétekkel indokolta elhatározását. A feleség a hírek szerint igényt tartott volna a gyermekek nevelésére, valamint a 22 ezer négyzetméter alapterületű telkükre és a közös vagyon felére. Ez nem lett volna aprópénnz, mivel a Forbes gazdasági magazin szerint 2000-ben 37, tavaly több mint 40 millió dolláros bevételre tett szert Jordan.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Hétvége Sopronban!

Tómalom Fürdő, Tűztorony, Karmelita kolostor, és még számos látnivaló várja Sopronban.