Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Olimpiai bajnokok váltottak klubot az NHL-ben

2002.03.20. 11:20
Több meghatározó játékos váltott klubot az észak-amerikai jégkorongligában, az NHL-ben. Az egyesületek igyekezete nem véletlen, hiszen hamarosan lejár az átigazolási időszak, amely azt jelenti, hogy a csapatoknak az idei szezonban már nem lesz módjuk tovább erősíteni játékoskeretüket.
A tavalyi döntős, 2000-es Stanley Kupa-győztes New Jersey Devils legjobb centerét, Jason Arnottot, valamint Randy McKayt adta oda az 1999-es bajnok Dallas Starsnak a Salt Lake Cityben olimpiai aranyérmes Joe Nieuwendykért és Jamie Langenbrunnerért.

A Philadelphia Flyers - a térdsérülése miatt több hétig harcképtelen Jeremy Roenick pótlására - megszerezte a Washington Capitalstól Adam Oates-ot. A 39 éves csatár 57 gólpasszával listavezető, s emellett 11-szer volt eredményes.

Darius Kasparitus
Kasparaitist szerződtette a Colorado

A címvédő Colorado Avalanche leszerződtette a Pittsbugh Penguinstől a kőkemény orosz hátvédet, a szintén olimpiai aranyéremmel büszkélkedő ( még 1992-ben FÁK színekben szerezte a medált) Darius Kasparaitist Rick Berryért és a finn Ville Nieminenért.

Poti és Murray New Yorkba költözött

A rájátszásba jutásért harcoló New York Rangers - azután, hogy a gólerős Pavel Buréval erősödött - az Edmonton Oilersszel is cserélt: a kanadai együtteshez küldte a tehetséges Mike Yorkot és helyére Tomi Poti hátvédet és Rem Murray csatárt hozta.

A Montreal Canadiens szintén nem szeretne lemaradni az egy hónap múlva kezdődő playoff-ról, s ezért rutinos korongosokat igazolt a kapus Stephane Fiset és a támadó Bill Lindsay személyében.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!