Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Hingis újra szerelmes

2002.04.04. 12:41
Ami eddig csak pletyka bizonyossá vált: az egykori világelső Martina Hingis és a golfozó spanyol Sergio Garcia együtt jár. Hingis a kapcsolattól kiegyensúlyozottságot remél, és hogy '99 januára után ismét Grand Slam tornát nyer.
Martina Hingis pályafutása remekült indult, tizenhat évesen már Grand Slam-viadalokat nyert, az utóbbi időben azonban hullámvölgybe került, tavaly elveszítette vezető helyét a világranglistán, és a sajtó korántsem a tenisztudása miatt foglalkozott vele.

Hingis meglepő vereségét is a szerelemmel magyarázzák

Martina Hingis
A zaklatási ügye után - meglehetősen szigorú, négy év börtönbüntetésre ítélték el vehemens "rajongóját" -, majd az ügyben szereplő államügyésszel hozták szerelmi kapcsolatba. Hingis mindezt nem is tagadta, azt viszont igen, hogy az ausztrál úszófenomén, olimpiai bajnok, világrekorder Ian Thorpe lett volna a kedvese.

Hingis az idény végén megsérült, ám visszatérése után azt nyilatkozta, újra remek formában érzi magát, ettől függetlenül az Austral Openen nem sok babért termett neki. Április közepén pedig szégyenszemre alulmaradt a nálánál két évvel fiatalabb szlovák kevésbé jegyzett Hantuchovával szemben.

Garcia Woodot is legyőzte

A magyarázatot a spanyol bulvárlapok tudni vélik: Hingis újra szerelmes. A svájci hölgy kegyeit a 22 éves spanyol golfozó, Sergio Garcia nyerte el, aki a világranglistán a negyedik helyen áll. Garcia a legtehetségesebb golfozó hírében áll, ő volt képes arra a bravúrra tavaly, hogy kétszer is legyőzze a világelső Tiger Woodsot. A románcról a Marca már március elején beszámolt, de most már száz százalékig igazolódott, hiszen a húsvéti ünnepeket együtt töltötték.

Az ugyancsak dollármilliomos Garcia - becenevén, El Nino, vagyis fiúcska - tűzpiros Ferrarijával hajtottak a farmjára, ott teniszeztek is egymással, és Hingis állítja, hogy kapcsolata kiegyensúlyozott, ez pedig azzal járhat, hogy ismét lendületet kap, és 99 januári sikere után újra Grand Slam tornát nyer.

A szakemberek szerint Hingis ideje lejárt

A szakemberek azonban határozottan állítják, a mostani atomteniszben neki már nem sok esélye lehet a Williams-nővérekkel vagy Capriatival szemben. Garcia oldalán azonban - a hirdetők által az egyik legkeresettebb - a fényűző megélhetése alighanem továbbra is biztosított lesz.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.