Barbara, Borbála
-6 °C
3 °C

Kurnyikova meztelen képei miatt pereli a Penthouse-t

2002.04.30. 14:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Az orosz Anna Kurnyikova öt évvel ezelőtt bejutott a wimbledoni Grand Slam tenisztorna elődöntőjébe, és szépsége valamint tehetsége miatt a szponzorok a magazinok sorban álltak kegyeiért. Ha a támogatóknak manapság már nem is, a lapok számára továbbra is a kelendő. A Penthouse kedden tíz oldalas meztelen összeállítást jelentetett meg róla, ami Kurnyikova szerint hamis. Az orosz hölgy perelni készül.
A Penthouse, ahol az ominózus fotók megjelentek, mégis határozottan azt állítja: legfrissebb számukban ő látható félmeztelenül. A magazin másfél hónappal ezelőtt megkereste a 20 éves orosz teniszezőnőt, hogy hozzájárul-e a képek közléséhez, amelyeket egy paparazzó készített róla.

Az ügynök: bírósághoz fordulunk

Kurnyikova jelezte: a fotókat még a megjelenés előtt látni szeretné, de a Penthouse - a hírek szerint - erre a kérésre nem reagált, majd engedély nélkül közkincsé tette fedetlen bájait.

Amikor aztán a lap minap az utcára került, a teniszező ügynöke, Davis Schwab közölte: a képek hamisak. "Biztos vagyok benne, hogy nem Kurnyikováról készültek a fotók. A vak is láthatja, hogy nem ő szerepel a fotókon. Bírósághoz fordulunk" - összegzett David Schwab. Hozzátette: mivel másolatokat nem kaptak, számukra ez egyértelművé tette, hogy a képek nem valódiak.

A szóvivő: a képek Miamiból származnak

Michael Moi a lap szóvivője jelenleg csak annyit tudott mondani, hogy kitartanak a fotók valódisága mellett, mert a fotós a teniszező miami otthonából hozta azokat.

Kurnyikova már idestova másfél éve nem tartozik a teniszező világelitbe, visszacsúszott a világranglista 66. helyére. A mélyrepülésben közrejátszottak sorozatos sérülései is, ettől a tény, tény marad száz tornán indult el, és egyszer sem nyert. Szponzorai megelégelték az eredménytelenséget, az Adidas többek között meg is fenyítette: így nem jár neki a korábban kialkudott 3 millió eurós támogatási összeg.

Több millió euró a tét

Kurnyikova az ultimátumra jelezte: gyűlöli izmokat, és nem fog gyúrni a sikerekért, szeretne nőies maradni. Mindenesetre, ha beigazolódik, hogy Kurnyikovának van igaza jelentős, több millió eurós kártérítésre számíthat.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.