A kurvák már készülnek az olimpiára

2002.10.18. 10:27
A görög prostik bordélyházat szeretnének, az olimpiára, mert ez nekik és kuncsaftjaiknak is a legjobb megoldás lennne. Eddig csak otthonukban, vagy házhoz menve nyújtották szolgáltatásaikat. De ők is tudják, az olimpia nem csak a sportolók életében különleges esemény.
Az Athéni Olimpia Szervező Bizottsága (ATHOC) arra törekszik, hogy több szálláslehetőséget tudjon biztosítani 2004-es olimpia helyszinén, mint amennyi rendelkezésre állt két éve Sydneyben, ahol 250 ezer helyet biztosítottak a fizetővendéglátók. Eközben a "plusz szolgáltatásokra szakosodott" hölgyek sem tétlenkednek.

A kurvák bordélyházat akarnak

Két évvel a világ legjelentősebb sportrendezvénye előtt már elkezdtek szervezkedni "üzleteik" megkötéséhez szükséges műintézményről.

Az utcalányok, többek között, egy modern bordélyházat szeretnének alapítani Irákliónban, ahol kényelmes körülmények között fogadhatják majd a várhatóan növekvő számú ügyfeleiket.

Kréta fővárosának egyébként minden bizonnyal sok látogatója lesz, hiszen ez lesz az egyik színhelye a játékok női labdarúgó tornájának. Görögországban egyelőre nem működnek piros lámpás házak, a könnyűvérű hölgyek otthonukban fogadják az élvezetre vágyókat, vagy telefonhívásra házhoz mennek. Ezen szeretnének változtatni.

Eddig rosszul szervezettek voltunk, itt az ideje, hogy ezen változtassunk és létrehozzunk egy kupit. A legjobb megoldás lenne ügyfeleinknek is, nekünk is - mondta az egyik prostituált.