Natália
-3 °C
7 °C

Ismét vetkőztek a tornászlányok

2002.12.17. 12:59
Tovább nyomulnak a japán erotikapiac letarolásában az egykori válogatott román tornászlányok. Az egyik legolvasottabb japán magazin után, ezúttal egy tévéműsorban mutattak be meztelenül gyakorlatokat a gerendán. A szemérmes japán sportdiplomaták a román tornászok kizárásával fenyegetőznek a jövő évi jokohamai viadal előtt.
Három híres román tornásznőről, az olimpiai bajnok Lavinia Milosoviciről és Claudia Presecanról valamint a világbajnok Corinna Ungureanuról még a debreceni világbajnokság előtt jelentek meg aktfotók egy japán magazinban. Milosovivi Ónodival együtt nyert olimpiát '92-ben, Barcelonában, már visszavonult - csakúgy, mint a többiek. (Ungureanu rutinos vetkőzőnek számít, korábban a román Playboyban is szerepelt.)

A megélhetési vetkőzés

Corinna Ungureanu
Ungureanu nem titkolta, hogy csakis a pénzért vetkőzik, az aktfotózásért 30 ezer dollárt kapott, ami több, mint amennyit egész tornász-pályafutása alatt megkeresett. Feltehetően társai is hasonló összeget kaphatnak. Ez azonban csak az első lépés volt az erotikára fogékony japán közönség megnyerésében, a lányok most egy csibai tornateremben mutattak be gerendagyakorlatokat meztelenül.

Az esemény komoly felháborodást váltott ki a japán tornasport vezetői körében, hiszen az egyik kereskedelmi televízió késő esti adása egyenesben közvetítette a produkciót. A sportág helyi irányítói arra kérték a nemzetközi szövetséget, hogy a román válogatottat tiltsa el a jövő évi jokohamai nemzetközi versenyen való szerepléstől.

"Szégyent hoznak a tornasportra"

Lavinia Milosovici
"Még ha Milosovici vissza is vonult már, viselkedése szégyent hoz a tornasportra" - fogalmazott Takizava Kodzsi, a japán szövetség 60 éves elnöke. "Szörnyű elgondolni, hogy a gyerekek azt hihetik: ha nyernek egy érmet, már meztelenkedéssel is kereshetnek pénzt" - méltatlankodott Ikeda Keiko, a 69 esztendős utánpótlás-igazgató. (Az utánpótlás-igazgató elfelejtette megjegyezni, hogy a filmért alighanem sokkal több pénzt kaptak, mint a román államtól, illetve olimpiai bizottságtól.)

A román szövetség még a világbajnokság idején elhatárolódott a három hölgytől mondván, már mindhárman visszavonultak, így nincsen "hatalmuk felettük".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.