Elhagyta Kurnyikovát Iglesias

2003.02.17. 19:46
A huszonegy éves orosz teniszező, Anna Kurnyikova ismét a lapok címlapjára került, miután az ausztrál énekesnő, Dannii Minogue szerint már az ő bájaiban gyönyörködhet a spanyol popsztár, Enrique Iglesias.
A múlt héten látott napvilágot a hír, miszerint a világ egyik leghíresebb teniszedzője, a korábban Agassit is felkészítő, Nick Bollettieri eltökélt célja, hogy visszasegítse a legjobbak közé a világranglistán csupán a 35. helyet elfoglaló orosz szépséget, Anna Kurnyikovát. Az utóbbi időben gyenge formában lévő klasszis egyébként jelenleg sérült, hátbántalmakkal kínlódik.

Alighanem ennél is nagyobb fájdalmat okozhatott számára mindaz - feltéve, ha olvasta -, amit a svájci Blickben nyilatkozott az ausztrál énekesnő, Dannii Monigue. Kylie húga a következőket mondta: "most, hogy végre befejeződött Anna és Enrique Iglesias románca, nyugodtan táncolhatok a szerelmemmel." Emellett megjegyezte, hogy választottja csókol a legjobban.

A német Bildben megjelenő írás szerint egyik sztár honlapja sem erősítette meg a szakítást. Annyit azonban megjegyeznek, hogy kapcsolatuk korántsem felhőtlenül Kurnyikova féltékenységi rohamai miatt. Legutóbb amúgy a tavalyi MTV Awards díjkiosztó gálán bukott ki, ahol kedvese a moderátorral flörtölt.