Gyöngyi
2 °C
13 °C

Sztriptízelt az olimpiai bajnok

2003.04.24. 10:47
Erősen ittas állapotban sztriptízbe kezdett egy éjszakai szórakozóhelyen Mika Myllylä, a finnek olimpiai és világbajnok sífutója, ezért a biztonsági emberek kidobták a bárból.
Mika Myllylä a '94-es lillehammeri téli olimpián hallatott először magáról, hiszen az ötven kilométeres távon általános meglepetésre ezüstérmet szerzett. A váltóban még begyűjtött egy bronzot is, így hazája legeredményesebb sífutója lett.

Myllylä Naganóban ért a csúcsra

Ezt a dicsőséget négy év múltán, Naganóban is kivívta, akkor már három érmet nyert. A klasszikus rendezésű 30 kilométeres számban elképesztő fölénnyel, másfél perces előnnyel a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Tíz kilométeren harmadik lett, csakúgy, mint a váltóban.

2001-ben hazai pályán tiltották el

A 2001-es lahti világbajnokságon aztán még nagyobb fölényt teremtett a finn sífutó sport, aztán négy nap után robbant a bomba: Myllylä és társai doppingoltak, így elvették érmeiket, elsőségeiket.

A jelenleg 34 éves Myllylä-t két évre tiltották el, ezért csak idén februárban kezdhetett újra versenyezni. Eltiltása alatt nem híresült el botrányairól.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.