Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Kurnyikova visszavonul?

2003.08.01. 10:43
A 22 éves Anna Kurnyikova menedzsere szerint igen csekély az esély arra, hogy pártfogoltja háta bírja a terhelést, így visszatérése is megkérdőjeleződik.
A jelenlegi világranglista 89. helyén álló orosz Anna Kurnyikova a wimbledoni teniszbajnokságra készülődött, amikor egy birminghami edzésen a hátsérülése kiújult, és nem volt képes rajthoz állni. Már akkor napvilágot látott a hír: befejezi pályafutását, mert nincs esély arra, hogy teljesen felépüljön.

Most komolyan veszi a teniszt

A menedzsere, Phil DePicciotto konkrétumokkal is szolgált Kurnyikovával kapcsolatosan a francia sportlapban, a L' Equipe-ben. "A háta nem bírja a folyamatos terhelést, ami megkérdőjelezi, hogy bírja-e az állandó terhelést, a tornákra járást" - értékelt.

A menedzser megjegyezte azt is, hogy "Anna mostanában újra komolyan veszi a teniszt, próbálkozik, gyötrődik rendületlenül, de nem megy neki. Lassacskán kezdi ő is belátni, hogy nem teljesen fitt, ami előrejelzi, hogy nem tud előrelépni a világranglistán, neki pedig nem ez a szintje."

Egy tornát sem nyert még

A 22 éves Kurnyikova eddig egyetlen WTA-tornát sem nyert, legjelesebb eredményét pedig idestova hat éve érte el, amikor Wimbledonban az elődöntőbe jutott. A legutóbbi Grand Slam-tornán azonban, Melbourne-ben megalázó vereséget szenvedett Justine Henintől, hiszen mindössze egy gémre futotta az erejéből.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.