Aladár, Álmos
-1 °C
9 °C

Őrizetbe vették a fajtalankodással vádolt edzőt

2003.10.21. 11:01
Szombat óta van őrizetben a Spartacus úszószakosztályának mesteredzője, akit egy 12 éves kislány molesztálásával vádolnak. Az edző kollegái és a többi szülő elképzelhetetlennek tartják a kislány vádjait.
A Spartacus 64 esztendős mesteredzője ellen a múlt pénteki edzés után tett feljelentést egy szülő. Az édesapának a 12 esztendős gyermeke panaszkodott, miszerint a délutáni edzés után az edzője a szertárban fajtalankodott vele.

A 35 éve a klubnál dolgozó mesteredző tagadja az ellene felmerült vádakat, a rendőrség mégis előzetes letartóztatásba helyezte. A kislányt hamarosan pszichológus fogja megvizsgálni.

Az edző védelmében az egyesület vezetői kétoldalas levelet írtak a rendőrségnek, melyben hangsúlyozták: elképzelhetetlennek tartják, hogy az évtizedek óta náluk dolgozó edző ilyet tett volna, hiszen eddig soha semmilyen panasz nem volt ellene.

"Egymillió százalék", hogy ártatlan

Pazár Sándor az egyesület elnöke a Blikknek elmondta: "A gyerekek közül a legtöbben puszival köszönnek az edzőjüknek, mi több, nagyon sok szülő kifejezetten kérte, hogy gyermekét ő tanítsa úszni. Így voltak ezzel a kislány szülei is, hiszen neki a kora alapján csoportot kellett volna váltani, de szülei ragaszkodtak az eddigi mesterhez".

Az elnök szerint beosztottját mindenki csendes becsületes embernek ismeri, az ő egyik lánya is mellette dolgozik. Annak ellenére, hogy nagy nőcsábász és az anyukák is rajonganak érte, Pazár "egymillió százalékig biztos ártatlanságában".

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.

A legmenőbb síterepek

Csodás panoráma, jó levegő, szép pályaszállások, a téli sport szerelmeseit ezek várják.