Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Vacogva nyert a női kézilabda-válogatott

2003.11.21. 11:06
A káposztásmegyeri jégcsarnokban háromnapos tornán készül a magyar női kézilabda-válogatott a december 2-án kezdődő horvátországi világbajnokságra. A hokisok otthonául szolgáló létesítményben azonban vacognak a kézislányok, így is sikerült legyőzni a szintén vébérésztvevő cseheket.
Tekintse meg képeinket!
Csütörtök délelőtt is edzett a magyar női kézilabda-válogatott a világbajnoki felkészülés keretében, annak ellenére, hogy este az AstraZeneca tornán Csehország ellen pályára lépett a Mocsai Lajos csapata. "Ránk fagyott a verejték" - mondta a szövetségi kapitány, érzékeltetve a csarnok szokatlanul hideg hőmérsékletét.

Mocsai fűtést szeretne

A káposztásmegyeri teremben a jégre került a borítás, és a pálya, illetve a levegő hőmérséklete nem fekszik a labdás sportágnak. Mocsai jelezte, kérték, fűtsék fel kicsit jobban a termet.

A szintén vébérésztvevő csehek elleni mérkőzésen minden taktikai elemet végigvettek Farkas Ágiék, az első percektől eltekintve végig vezettek, és végül 29-23-ra nyertek. A kapusok - Sirina és Sugár - több bravúrt is bemutattak, védekezésben a hatos fallal felállva akadtak gondok a kapitány szerint. A második félidőben Radulovics szenvedett enyhébb bokasérülést. Ebben a játékrészben sokat cserélt Mocsai Lajos, sok lehetőséget adva a Németországban légióskodó Szrnka Hortenziának.

A torna másik mérkőzésén némi meglepetésre 21-19-re nyertek a spanyolok a franciák ellen. Pénteken az Európa-bajnoki bronzérmes gallok ellen játszik a magyar válogatott.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!