Ronaldo a Chelsea-vel is tárgyalna

2004.02.18. 17:59
"Bolond lennék, ha elutasítanám az érdeklődőket" - nyilatkozta szerdán Ronaldo, a Real Madrid brazil csatára az angol sajtóban.
Tavaly nyár óta, amikor Roman Abramovics orosz multimilliárdos megvette az angol Chelsea futball klubot, és alig több, mint két hónap alatt százötvenmillió eurót költött új játékosokra, szinte az összes sztárt kapcsolatba hozták már a londoni kékekkel.

Nem volt kivétel Ronaldo sem, akit bő egy hónapja adott el a sajtó a Chelsea-nek, de az ügyből valójában semmi nem lett.

"Több angol klub is bejelentkezett"

Ezúttal, kedden viszont maga Ronaldo jelentette ki, hogy bármelyik angol klub ajánlatát szívesen meghallgatná, és mivel eddig csak a Chelsea-t hozták kapcsolatba a brazil szupersztárral, a Soccerage.com szerint a klasszis csak a londoniakra gondolhatott.

"Ha valahonnan érdeklődnek utánam, kész vagyok meghallgatni az ajánlatot, főleg ha egy angol klubtól származik. Több szigetországi egylet is bejelentkezett, ezzel tisztában vagyok, de konkrét ajánlat még nem érkezett, tudtommal" - nyilatkozta az angoloknak Ronaldo.

Nyáron Owen vagy van Nistelrooy érkezhet Madridba

A 27 éves játékos persze egyelőre nem foglalkozik a váltással: "pillanatnyilag jól érzem magam a Realnál, szeretem a klubot, de bolond lennék, ha elutasítanám az érdeklődőket".

A Real Madrid már az év elején jelezte, hogy idén is igazol egy világhírű játékost. A jelöltek között két középcsatár, Ruud van Nistelrooy és Michael Owen is szerepel, az ő érkezésükkel pedig a fehérek két kezdőcsatára közül - Ronaldo és Raúl - az egyik mindenképp a kispadra szorulna.