Hajnalka
-1 °C
15 °C

Maradona infraktus miatt az intenzíven

2004.04.19. 15:47
Sajtóértesülés szerint kábítószer-túladagolás miatt került kórházba Diego Maradona. A legendás argentin futballsztár vasárnap este került egy Buenos Aires-i klinika intenzív osztályára magas vérnyomás és légzési problémák miatt, majd később kiderült, szívinfarktust kapott. A negyvenhárom éves, hosszú ideje kábítószer-problémákkal küzdő Maradonát lélegeztető gépre tették.
2004
Barátok, szurkolók vonultak a Buenos Aires-i Suizo-Argentino magánklinika elé, miután vasárnap este az intézmény intenzív osztályára szállították Diego Maradonát. A negyvenhárom éves korábbi legendás futballista a hivatalos közlemény szerint vérnyomás-problémák miatt lett rosszul. A milanói Gazzetta dello Sport napilap szerint az egykori világklasszis szívinfarktust kapott. A már régebb óta szív- és légzési problémákkal küzdő Maradona jól reagált a nyugtatókra és lélegeztető gépre került.

Maradona vasárnap Buenos Airesben megnézett egy élvonalbeli találkozót, volt csapatával, a Boca Juniorsszal ünnepelt és aláírásokat osztogatott, majd nem sokkal később lett rosszul.

Azt a feltételezést, miszerint kábítószer-túladagolás miatt szorult kezelésre, az orvosok nem sokkal a beszállítása után nem kommentálták, majd később cáfolták: a kórház hivatalos közleménye szerint egy ér okozta a sztár rosszullétét.

1986
Az 1986-os mexikói világbajnokságon aranyérmes argentin válogatott csapatkapitánya doppingolás miatt fejezte be karrierjét, miután az 1994-es vébén, majd 1997-ben a Boca Juniors játékosaként bajnoki találkozón is teljesítményfokozáson érték. Évek óta kábítószer-problémákkal küszködik, már karrierje legsikeresebb, nápolyi korszaka is kokainnal élt.

Az elmúlt években szinte folyamatosan Kubában tartózkodott elvonókúrán.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Törökország

Isztambul még mindig a nagy kedvencek közé tartozik.