Vilma
-7 °C
4 °C

Pantaninak a kokain jelentette a 'kiutat'

2004.04.23. 13:57
Marco Pantani, a február 14-én kokain-túladagolásban elhunyt olasz kerékpáros volt barátnőjének elmondása szerint egykori párja 1999 óta használt drogokat.
Marco Pantani, a február 14-én kokain-túladagolásban elhunyt olasz kerékpáros volt barátnője, Christina Jonsson elmondása szerint egykori párja 1999 óta használt drogokat, amelyekre főleg depressziója miatt szokott rá.

Összeomlott az élete

"Gondoljanak csak bele: egy ember élete legjobb formájában van, majd szinte néhány óra alatt összeomlik" - nyilatkozta arra a napra utalva, amikor az 1999-es olasz körversenyen, a Giro d'Italián doppingvétség miatt kizárták Pantanit.

"Majdnem beleőrült. Két szót nem tudtam beszélni vele. Később több napon keresztül járta a szórakozóhelyeket, és elmondta, hogy rátalált a kokainra, amely az egyetlen kiutat jelenti számára. Valóságos rémálom volt ez nekem. A kábítószer négy éven keresztül töltötte ki az életét, míg végül a halálát okozta" - mondta Jonsson a L'Hebdo című magazinnak.

Véletlen túladagolás volt

A boncolás szerint a Tour de France és a Giro d'Italia 1998-as bajnokának halálát véletlen kokain-túladagolás miatt bekövetkezett agyi és tüdőödéma idézte elő. Hotelszobájában négy különböző antidepresszáns dobozaira bukkantak, amelyek közül több üres volt.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!

Varázslatos Szicília

Baboci2006 felhasználónk jóvoltából vadonatúj fotók segítségével visszatérhetsz a nyárba!