Egy kicsit úszik, egy kicsit csókolózik

2008.01.24. 16:58
A francia Laure Manaudou visszatért hazájába, és Mulhouse-ban készül a pekingi olimpiára. A klasszis úszónő az elmúlt időben nemcsak eredményeivel, hanem viharos magánéletével és az internetre felkerült szexképeivel is a lapok címoldalára került.

A világ úszósportjának egyik legismertebb női bajnoka, a francia Laure Manaudou ismét hazájában készül: az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Mulhouse-ban, újkeletű klubjában gyakorol az idei nagy versenyeire, elsősorban a pekingi ötkarikás játékokra.

A nemcsak a medencében, de a parton nyújtott alakításairól is híres Manaudou csütörtökön edzett először - a hírügynökségi beszámoló szerint mintegy 40 újságíró jelenlétében - Mulhouse-ban, ahol új barátja, Benjamin Stasiulis francia úszó is tréningezik.

Manadou vízben és szárazföldön! Galéria

A városba Amberieu-en-Bugeyből tette át működése színterét az úszónő, ahol az utóbbi időben bátyja, Nicolas irányításával készült.

Gyereket akart, majd szakított

Ezt megelőzően viharos körülmények között hagyta el Franciaországot és távozott Olaszországba, ahol az egyik torinói klubhoz igazolt át - bevallottan azért, hogy közelebb legyen akkori olasz kedveséhez, a legkiválóbb itáliai úszók közé tartozó Luca Marinhoz. Miközben Franciaországban megijedtek, hogy elvesztik őt, és elítélték tettéért, ő kijelentette: "A szerelmet választom. Vele akarok élni és gyereket szülni neki."

A 400 m női gyors olimpiai bajnoka, a 200-as és 400-as távok világcsúcstartója nem sokáig időzhetett olaszhonban: Torinóból három hónappal érkezése után elküldték "magatartási problémák" miatt.

Manaudou nem sokkal később hűtlensége miatt szakított Marinnal. Ezt nagy békülések és még nagyobb viták követték, majd hangos szóváltás és botrányos jelenetek közepette a debreceni városi uszodában, a decemberi rövidpályás Eb közben, az eljegyzési gyűrű elhajításával "pecsételték meg" a sztori legvégét.

Marin tagadja a szexképeket

A szakítást követően egy nappal valamilyen úton az internetre kerültek az úszónő szexképei. Marin tagadta, hogy köze lenne a képekhez, azt mondta, soha nem készítettek egymásról ilyen témájú felvételeket. Egyúttal perrel fenyegette azokat, akik őt gyanúsítják.

Mulhouse-ban Manaudout az a Lionel Horter edzi, aki eddigi legnagyobb sikerét a 200 m háton 1998-ban világbajnoki címig jutó Roxana Maracineanu mestereként érte el.