Elkalapálta az asszonyt a sztárfutballista

2008.03.11. 12:01
James Harrison amerikai futballista többször felpofozta az asszonyt, rátörte az ajtót, eltörte a telefonját, a rendőrök a Hummerjéből szedték ki. A Pittsburgh Steelers alapembere nem nyilatkozik, kihallgatás csütörtökön.

Szombaton rövid időre letartóztatták James Harrisont, a Pittsburgh Steelers amerikaifutball-csapat linebackerét, mert bántalmazta barátnőjét.

A harminc éves védő és partnere, a nála egy évvel fiatalabb Beth Tibbott órákon át veszekedtek a nő ohiói lakásán, ahol Harrison többször is pofon vágta párját, írja a Pittsburgh Tribune Rewiew.

Tibbott bezárkózott a hálószobába, onnan értesítette a rendőrséget. Harrison rátörte az ajtót, elvette és kettétörte a nő mobiltelefonját, ismét felpofozta, leverte a szemüvegét. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a sértett bal arcán látszottak az ütésnyomok. Tibbott azt vallotta, hogy félt Harrisontól.

Harrison Hummerjével elhagyta a helyszínt, végül rendőr állította meg. Néhány órára őrizetbe vették, majd a csütörtöki kihallgatásig szabadlábra helyezték. A védő az ügyvédje, Bobby Del Greco tanácsára azóta sem kommentálta az esetet. Klubja, a Pittsburgh Steelers szóvivője, Dave Lockett elmondta, még informálódniuk kell az ügyben, de álláspontjuk szerint az eset Harrison magánügye. A játékos ügynöke szintén elzárkózott a nyilatkozattól.

James Harrison 2006-ban Super Bowlt nyert csapatával. A 110 kg-os, 183 cm magas védő idén szerepelt a Pro Bowlon, ahol a szezon legjobbjai léphetnek fel. Harrison a negyedik idényét töltötte Pittsburghben, a Steelers mind a tizenhat meccsén játszott.