Verekedés miatt negyedóráig állt a meccs

2008.03.16. 17:14
Az egri vízilabdacsapat montenegrói Budvanszka Rivijera elleni mérkőzése verekedés miatt negyedóráig állt, a rendőrségnek is közbe kellett avatkoznia.

Az Eger bejutott a férfivízilabda LEN-kupa fináléjába, miután az elődöntőben az idegenbeli döntetlent követően a hazai visszavágón 11-7-re nyert. Az egri csapat fantasztikus elszántsággal küzdött, már az első negyedben megléptek Birosék. A folytatásban Szécsi kapus remekelt és az egri védelem is jól zárt. 6-2-es hazai előnnyel fordultak a csapatok.

Közben keményebbek lettek a vendégek. Főként Aleksandar Ciricet kellett fékezni. A szerb pólós ellen jelenleg is büntetőeljárás folyik, az ügyészség már kihallgatta, mert 2006-ban a Brescia pólósaként az egriek elleni találkozón úgy megütötte Hegedűs Gábort, hogy a magyar játékos arc-, orrcsont- szemüregtörést szenvedett.

Nézze meg képeinket!

A harmadik játékrész után, 8-4-es hazai vezetésnél a lelátón verekedést kezdeményeztek a montenegrói cserejátékosok és a klub vezetéséhez tartozó személyek. A közjáték negyedóráig tartott, a rendezők csak a rendőrség érkezése után tudták a folytatást biztosítani.

Az utolsó negyedben már nem forgott veszélyben a magyar együttes továbbjutása. Az egriek a LEN-kupa döntőjében az orosz Sturm Csehovval találkoznak.