Csodapalotát vásárolt Tiger Woods

2008.03.19. 10:16
A világ leggazdagabb sportolójának tartott Tiger Woods több mint tízmilliárd forintért vett új házat Long Islanden. Az amerikai golfozónak jachtkikötő, teniszpálya és hat hálószoba is redelkezésére áll új lakhelyén.

Jól megy a sora Tiger Woodsnak. A világ legjobb golfozója a hét elején idei negyedik versenyét is megnyerte. Ezúttal a profi golfozók legrangosabb sorozatába, a US PGA Tourba tartozó floridai Arnold Palmer Classicon diadalmaskodott, így őrzi tavaly szeptember óta tartó veretlenségi sorozatát.

Szuperluxus, képgaléria

A nagy győzelmet méltóképpen ünnepelte, feleségével Elinnel 65 millió dollárért vásárolt házat Long Islanden, az óceán partján. Az új lakhely egy XIX. században épült, de mára teljesen felújított palota, amely 2,43 hektáron fekszik.

A kor követelményeinek megfelelően úszómedence és teniszpálya is tartozik hozzá. A házban moziterem, jacuzzi és hat hálószoba van. A háztól nem messze külön jachtkikötő is a sztár rendelkezésére áll.

A golfozó szomszédai is világnagyságok: az egyik oldalon Vera Wang divatdiktátor, a másikon Arthur Ochs Sulzberger, a The New York Times exkiadója lakik.

Woodsnak nem ez az első háza, Floridában van egy másik is, amelyet egykor 40 millió dollárért vett meg.