Sírva fakadt a szexképes úszónő

2008.04.23. 10:24
Harmadik lett a francia úszóbajnokság 400 méteres gyorsúszó számában a világklasszis Laure Manaudou, majd sírva fakadt. Elvben sem helyezése, sem gyenge időeredménye nem számított volna, hiszen biztosan ott lesz a pekingi olimpián. Az eredmény azonban annyira megviselte, hogy a 200 m gyorstól visszalépett.

Sírva fakadt versenye után Laure Manaudou, olimpiai és világbajnok úszónő, mert csak harmadik lett. A dunkerque-i francia bajnoki döntőn egy román ellenfele - a tornán bárki indulhat - és egy francia riválisa is legyőzte.

A 400 méteres gyorsúszás végén harmadikként mászott ki a medencéből, majd a fotóriporterek előtt elsírta magát. Szülei próbálták megnyugtatni, de még percekkel a futam után, a lelátón is könnyeit törölgette.

Reakciója furcsa, hiszen semmi nem múlt a versenyen: Franciaország két úszót indíthat 400-on a nyári olimpián, a részvételhez szükséges időt pedig már tavaly március végén, világbajnoki győzelmekor teljesítette.

Manaudou úszik és pityereg - galéria

Valószínűleg az fájt neki ennyire, hogy legyőzték, végül is ez 2004 óta nem történt meg vele 400 gyorson. Idejére sem lehet büszke, öt másodperccel maradt el legjobbjától, de még a gazzetta.it-nek nyilatkozó legnagyobb ellenfele, az olasz Manuela Pellegrini is biztos benne, a pekingi játékokra össszeszedi magát.

De lett még rosszabb is a helyzet: 200 gyorson valószínűleg tényleg nem indul Manaudou Pekingben, mert úgy elkeseredett, hogy nem indult el a szám franciaországi elődöntőjében sem. A selejtezőben csak a negyedik időt érte el, úgy gondolta, jobb, ha nem is próbálkozik tovább. Hiába világcsúcstartó a távon, Pekingben csak 400 gyorson és 100 méter háton úszik a 21 éves bajnoknő.

Az olimpiai bajnok, volt világcsúcstartó sportolónő hazájában különösen nagy sztár, az utóbbi hónapokban szexképeit és az új barátjáról szóló híreket is nagyon felkapta a sajtó.