Janics éttermet nyit, Kovács férjhez megy

2008.09.04. 11:39
A háromszoros olimpiai bajnok kajakos megvásárolta a szegedi Bárka éttermet, 27,2 miliió forintos jutalmát ennek felújítására fordítja, írja a szerdai Blikk. Társa, Kovács Katalin férjhez megy szeptemberben.

Bízom benne, hogy az elkövetkező hónapokban több idő jut a vállalkozásra, szeretném, ha minél hamarabb újra fogadná a vendégeket a Bárka, mert régen nagyon népszerű hely volt, mondta Janics Natasa a bulvárlapnak. A cikkből kiderül, sok még a tennivaló, így a nyitás valószínűleg átcsúszik 2009-re.

Janics Natasa az olimpiai jutalmát fekteti be a vállalkozásba, amely a kajakpárosban Kovács Katalinnal szerzett olimpiai bajnoki cím, illetve a négyesben elért ezüstérem révén összesen 27,2 millió forintot tesz ki.

A háromszoros olimpiai bajnok a továbbiakról elmondta még, a 2009-es kanadai világbajnokságon mindenképpen indulni szeretne. Arról egyelőre nincs hír, hogy az athéni címét Pekingben is megvédő legyőzhetetlen páros együtt marad-e.

Janics társa, Kovács Katalin erről kedden azt mondta: "Most kell egy kis idő, hogy lenyugodjak, az elmúlt hetek, hónapok történései leülepedjenek. Ráadásul szeptemberben lesz az esküvőm, és még sehol sem állunk. Ha kipihentem magam és feltöltődtem, akkor döntök a jövőmről. Most úgy érzem, nem Pekingben volt utoljára kajaklapát a kezemben."

Kovács Katalin az őt egyesben ért kudarcról is nyilatkozott: "Mindegyik futam kemény volt, ám az egyes volt a legnehezebb. Már a rajt előtt, a bemelegítésnél sem éreztem magam igazán jól a bőrömben, valami olyasmit éltem át, hogy telik az idő, és nem állok készen a feladatra. Ez nagyon rossz volt, nem is tudtam azt nyújtani, amit elvártam magamtól."