NFL-sztár vette el a legszuperebb modellt

2009.02.27. 12:44 Módosítva: 2009.02.27. 14:02
Az irányító Tom Brady és az egyik leghíresebb manöken, a brazil Gisele Bündchen csütörtökön megházasodott Los Angelesben.

Megnősült csütörtökön a háromszoros Super Bowl-bajnok amerikaifutballista, Tom Brady: napjaink egyik legfelkapottabb szupermodelljét, Gisele Bündchent vette el Los Angelesben.

A US Weekly magazin szerint egyszerű és rövid szertartás volt, melyet a kaliforniai Santa Monicában tartották csütörtökön, az esküvőn és a kisebb fogadáson csak a szűk család és a barátok vettek részt. A menyasszony elefántcsontszínű Dolce & Gabbana ruhát viselt, három kutyája is hasonló színű öltözéket kapott. A pár szóvivője egyelőre nem erősítette meg hivatalosan a házasság tényét.

bund2

A pár nemrég 11 millió dollárért (2,5 milliárd forintért) vett házat Los Angeles Brentwood nevű negyedében.

A 31 éves Brady a New England Patriots irányítója, az NFL egyik legnagyobb sztárja. Tavaly szeptemberben a szezon első meccsén súlyosan megsérült bal térde, többször műtötték, az egész idényt kihagyta, csak idén térhet majd vissza.

A filmsztár Leonardo Di Caprio 28 éves exbarátnőjével 2006 végén ismerkedett meg, múlt ősszel jegyezte el. Bradynek van egy 16 hónapos fia előző kapcsolatából, az akkor gyermeket váró Bridget Moynahan színésznőt hagyta el a szupermodellért.