Hétéves kisfiú nyerte a büdöscipő-kupát

2009.03.25. 22:37 Módosítva: 2009.03.25. 23:49
Egy lábápolási termékeket gyártó cég minden évben megrendezi a Rotten Sneakers Contestet, ahol megválasztják az Egyesült Államok legbüdösebb tornacipőjét. Az idei győztes, Joshua Boothe 2500 dollárt nyert pályamunkájával, amelyet később ki is állítanak.

A hétéves Joshua Boothe nyerte a 34. Rohadó Tornacipő versenyt, övé lett a legbüdösebb tornacipő az évente megrendezett nemzeti viadalon. A Utah-ból származó fiatalember hét állami győztest utasított maga mögé, sikerével 2500 dollárt kasszírozott, tornacipőjét pedig a korábbi nyertesekéhez hasonlóan kiállítják a Hall of Fume-ban.

lebud

A versenyben részt vevő tornacipőket külső tulajdonságaik, állapotuk és természetesen szaguk alapján osztályozta a zsűri, amelynek tagja volt a NASA két vegyvédelmi szakembere, valamint a Brown Egyetem gégészdoktora.

A lábápolási szereket gyártó cég által szponzorált versenyben 15 éves korig nevezhetnek a gyerekek, a döntő helyszínére már a cég utaztatja őket, és a fődíjon kívül minden döntős egy New York-i hétvégét is nyert.