Paparazzókra lőttek Tom Brady testőrei

2009.04.08. 13:12
Tom Brady NFL-irányító és topmodell barátnője szombaton a sajtó nyilvánosságától távol kötött házasságot, két paparazzo mégis megpróbált bejutni a ceremóniára. Az őrök előbb megpróbálták elvenni a gépeiket, majd a fotósok állítása szerint éles lőszerrel a kocsijukra lőttek.

A New England Patriots irányítója, Tom Brady szombaton feleségül vette a szupermodell Giselle Bündchent, a ceremóniát Costa Rica egyik tengerparti városában, Santa Theresában tartották. Szerették volna elkerülni az álompárnak kijáró felhajtást, ezért nem is hozták nyilvánosságra a helyszínt, két fotóriporter mégis tudomást szerzett róla.

Egy francia és egy helyi lapnak dolgozó fotós megpróbált bejutni az esküvő színhelyére, de a biztonsági őrök elkapták őket. Kialakult némi dulakodás, mert a biztonsági személyzet a fotósok gépeinek memóriakártyáit követelte, a két fotós azonban megtagadta ezt, és menekülni próbált.

Az autóval menekülő fotósok azt állítják, az őrök éles lőszerrel rálőttek a kocsijukra, és csak a szerencsének köszönhetik, hogy egyikük sem sérült meg. A Costa Rica-i rendőrség nyomozást kezdett. Brady ügynöke annyit tett hozzá a történethez, hogy a biztonsági szolgálat jelentése szerint semmilyen incidens nem volt, a lövöldözésről senki nem tud.

bund2

Tom Brady egy évvel ezelőtt már szerepelt a címlapokon házasságügyben, akkor egy élő televíziós adás riportere, Inez Gómez vallott szerelmet az irányítónak, majd rákérdezett, volna-e kedve feleségül venni. Brady nem jött zavarba. „Érdekes érzés, még soha nem kérték meg a kezemet. Mondd csak, hogy is hívnak?”