Bassza meg, fékeztem, aztán kicsúszott

2010.03.06. 17:53
Kimi Raikkönen csalódott mexikói borulása után, leginkább azt sajnálja, hogy nem folytathatta a ralit. Tudja, ez benne van, legközelebb ügyesebb lesz.

"Nem volt szerencsém, a kocsi kicsit túlcsúszott féktávon, a padka megdobott, és pörögtünk néhányat. Még tanulok, ez benne van, a legrosszabb, hogy nem mehettünk tovább. Nyomtam volna még neki, hogy lássam, mire vagyunk képesek. Most csalódott vagyok, de élvezem a ralikalandot. Legközelebb jobbak leszünk" - nyilatkozta Kimi Raikkönen, miután felborult, és kiesett a Mexikó-raliról.

A finn gyors, lejtős részen kanyarodott a cél előtt szinte méterekkel, amikor a baleset történt. Baja neki és navigátorának sem lett, a gép talpra érkezett, de nem lehetett vele elindulni. A bukás előtt jól ment, folyamatosan a tízben volt, kezdett ráérezni a murvás ritmusra.

Kaj Lindströmmel anyanyelvükön kommunikálnak, a youtube-on van olyan felvétel, amin a belső kamerás felvétel kisípolt szavait lefordítják, Raikkönen valami ilyesmit mondott a boruláskor, illetve az után: "Bassza meg, fékeztem, aztán kicsúszott".