Kamerun sok góllal búcsúzhat a vb-től

2010.06.24. 20:17

Az E-csoportban Kamerunnal megeshet az a szégyen, hogy pont nélkül távozik a vb-ről. Az Indexen élőben láthatja a két meccset: Kamerun-Hollandia, Dánia-Japán.

Japán helyzeti előnyben várja a Dánia elleni meccset, mert csak egy góllal kapott ki a hollandoktól, így a döntetlennel a hazai rendezésű, nyolc évvel ezelőtti világbajnokság után újra továbbjutó lehet.

Japán fegyelmezetten játszott mindkét eddigi meccsén, úgy látszik, nincs lyukas pontja a védelemnek. Kamerunnak volt, meg is találták, mindkét gól a jobb oldalról esett.

A döntetlen egyébként 3,2-szeres pénzt fizet, a dán győzelem 2,2-szerest. Már volt drámai meccs a vb-n az elmúlt két napban, itt lehet egy harmadik. Az első perctől nagy hajtás várható, de ha nincs gól a félidőben, 2,4-szeres a nyeremény. Ugyanekkora a szorzója a háromgólos meccsnek, a négy gól, majdnem ötszörös pénzt ér.

Ha a japán védelem nem inog meg, és lehozza gól nélkül a meccset, 3,3-szoros a kifizetés. A japánok két öngólt is lőttek az angolok ellen, most 23-szoros a nyeremény, ha lenne egy öngól.

Hollandiának és Kamerunnak is egyaránt mindegy, milyen eredmény születik meccsükön – előbbi továbbjutott, utóbbi már kiesett -, ezért lehet reménykedni abban, hogy nem fognak védekezni, bátran támadnak, és talán lehet egy ötgólos meccs. Nyolcszoros pénz, ha így alakul. Kamerun a becsületéért is küzd, nehogy nulla ponttal zuhanjon ki.

A döntetlennél 3,75-szörös a jutalom, kameruni sikernél 4,75 az odds. A holland védelem nem kapott eddig gólt, ha most a tartalékosabb felállásban legalább egyet kap, másfélszeres pénzt jelent, ha kettőt: több mint négyszerest.