A spanyoloknak muszáj verniük Portugáliát

2010.06.29. 18:50

A harmadik európai nyolcaddöntős párban Spanyolország lényegesen esélyesebb, mint Portugália, de négy éve is esélyesebb volt, mint a franciák, mégis kizuhant. A meccset az Index élőben közvetíti 20.30-tól.

Portugália még nem kapott gólt a három eddigi vb-meccsén, a tény is csak azt igazolja, hogy jól összerakott a védelme. Uruguay ugyanilyen mutatókkal ment a nyolcaddöntőbe, és az első félidőben nem is kapott gólt Dél-Koreától, csak a másodikban.

Ha a portugálok is ezt a forgatókönyvet követik, és az első félidőben nem kapnak gólt, 1,65-szörös a nyeremény. Ha mégis kapnak, megduplázzuk a tétet.

A spanyolok eddig még lapot sem kaptak, most vélhetően igen, de nem érdemes arra játszani, hogy sokat. A portugáloknál viszont sok lap volt, most is ezzel lehet kalkulálni.

David Villa első gólja 4,5-szeres pénzt ér, Cristiano Ronaldóé 6,5-szerest. Ronaldónak egy gólja van, azt is nagyon szerencsésen küzdötte be.

Ha valaki beletalál, mikor lesz gól, sok pénzt kereshet, a hetvenedik és a nyolcvanadik perc között például négyszeres a szorzó. (Simán lehet, hogy addig kibekkelik a portugálok.) A kétgólos spanyol győzelemnél ugyanilyen odds van.

Majdnem ennyit ér a portugál győzelem, de csak 3,9-cel fizet. A spanyol siker dupla pénz, a döntetlen 3,15. Ha a félidőben döntetlen, és utána nyernek a spanyolok, négy és félszeres a nyeremény.

2004-ben, legutóbbi meccsükön 1-0-ra nyert Portugália, ennél az eredménynél kilencszeres a jutalom. Ha Portugália nem lő gólt, 2,4-szeres a kifizetés.